Λάμπες LED: Γιατί να τις Προτιμήσετε;

Οι λάμπες τεχνολογίας LED έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, παρότι είναι ακριβότερες από τις κοινές λάμπες αλογόνου, οι ιδιότητές τους τις καθιστούν τελικά την πιο value for money λύση στον φωτισμό σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Γιατί;

 

Οι λάμπες LED “ζουν” περισσότερο

Ακριβώς! Η πολύ μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση των λαμπτήρων LED συγκριτικά με τους αρκετά φθηνότερους λαμπτήρες αλογόνου μεταφράζεται στην πράξη με ως 40 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

 

 

Οι λάμπες LED “καίνε” λιγότερο

Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα των λαμπτήρων LED είναι η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Σκεφτείτε ότι μια λάμπα LED καταναλώνει ρεύμα ίσο με το ⅙ μιας συμβατικής λάμπας, ενώ το κόστος κατανάλωσης είναι μικρότερο κατά ¼.

 

Οι λάμπες LED είναι φιλικές προς το περιβάλλον

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο θα πρέπει να προτιμήσετε τις λάμπες LED είναι η απουσία υδραργύρου από τη σύστασή τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι πλήρως ανακυκλώσιμες. Μάλιστα, σύμφωνα με μελέτες, η χρήση τους συμβάλλει καθοριστικά στον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, γεγονός που τις καθιστά και φιλικές προς το περιβάλλον. Προσθέστε και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, κι έχετε μια οικονομική και ταυτόχρονα βιώσιμη λύση στον φωτισμό.
Συνεπώς, οι λόγοι για να προτιμήσετε τις λάμπες LED έναντι των συμβατικών παρά την υψηλότερη τιμή τους, είναι όχι μόνο η εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους κατανάλωσης, αλλά και τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά τους.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναβαθμίσετε τον φωτισμό στο χώρο σας μειώνοντας κατά πολύ το κόστος κατανάλωσης! Επικοινωνήσετε σήμερα με τους ειδικούς της Ηλεκτροδυναμικής για να πάρετε μια ολοκληρωμένη μελέτη αντικατάστασης των συμβατικών λαμπτήρων στο χώρο σας με λαμπτήρες εξοικονόμησης LED.

Popular tags:

Επικοινωνία