Φοιτητικό Σπίτι: 2 τρόποι για να το φωτίσεις έξυπνα!

Στο σπίτι μας, στο δωμάτιό μας περνάμε ίσως το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας. Συνεπώς, ο φωτισμός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την αίσθηση που εμπνέει ο κάθε χώρος και συνεπώς, τη διάθεσή μας.

Μάλιστα, ο φωτισμός και μόνο μπορεί να κάνει ένα δωμάτιο να φαίνεται πιο ζεστό, πιο μεγάλο, πιο λειτουργικό, πιο φιλόξενο, πιο εντυπωσιακό! Δες λοιπόν πώς μπορείς να διαμορφώσεις τον φωτισμό στον χώρο σου με έξυπνους και προπαντός οικονομικούς τρόπους.

 

Δημιούργησε “ζώνες” φωτισμού στο Φοιτητικό Σπίτι

Ο σωστός φωτισμός ενός χώρου δεν είναι απαραίτητα εκείνος που τον καλύπτει ολόκληρο. Κάνε το δωμάτιο να φαίνεται όμορφο και ατμοσφαιρικό δημιουργώντας “ζώνες” φωτισμού από διαφορετικές πηγές που θα συνδυάζονται μεταξύ τους ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Για παράδειγμα, για μια βραδιά ταινίας φώτισε διακριτικά πίσω από την οθόνη της τηλεόρασης με έναν ρυθμιζόμενης έντασης χρωματιστό κρυφό φωτισμό που θα συνδυάσεις με έναν αντίστοιχο πίσω ή πάνω από τον καναπέ σου.

Στο υπνοδωμάτιο ρύθμισε τον φωτισμό ώστε να είναι διακριτικός και εστιασμένος στο διάβασμα στο κρεβάτι, αλλά και όσο έντονος χρειάζεται για να ντυθείς. Στην κουζίνα, ιδανικός είναι εκείνος ο φωτισμός που εστιάζει στους πάγκους εργασίας, αλλά και στο τραπέζι φαγητού, ενώ στο μπάνιο εκείνος που μπορεί να ρυθμιστεί για να είναι όσο χαλαρωτικός ή δυνατός τον θέλεις εσύ.

 

Ο χώρος σου είναι εσύ

Με άλλα λόγια, ο φωτισμός στον χώρο σου θα πρέπει να είναι ανάλογος με το γούστο σου και τη διακόσμηση του σπιτιού, να δένει απόλυτα με τη διαρρύθμιση του χώρου και να μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τη διάθεσή σου.

Αν θες να μάθεις πώς μπορείς να διαμορφώσεις τον φωτισμό στο φοιτητικό σπίτι σου έξυπνα και οικονομικά, επικοινώνησε σήμερα με την Ηλεκτροδυναμική και προγραμμάτισε μια συνάντηση για να πάρεις μια φοιτητική προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου!

 

φοιτητικό σπίτι

 

Ακολούθησε την Ηλεκτροδυναμική στο Facebook!

Popular tags:

Επικοινωνία